Koko tuotevalikoima edullisin hinnoin, lisä-alennusta kun ostat enemmän! Toimitus kaikkialle maailmaan. Lue lisää

Frantsila sku = s-01-1
Tuote no : s-01-1
Pakkaus : 19 g
Tuotemerkki : Frantsila
Valmistaja: Frantsila
EAN:6416384070111
Hinta : 14,33€
Teemat :
Lisää ostoskoriin
Frantsila sku = s-01-1

Käyttötarkoitus

Ihoa uudistava ja rauhoittava luomuyleisvoide, lempinimeltään "Frantsilan ihmesalva".
 
Salva on erinomainen mm. ihottumien, peräpukamien, mustelmien, syylien, luomien, maksaläikkien, ihon kovettumien, säärihaavojen, palovammojen ja arpien hoidossa, auringonoton jälkeen ja ahavoituneille huulille. Vedetön salva sopii myös ulkoilu- ja suojavoiteeksi koko perheelle.
 
Salvassa on 11 yrttiä, joita suomalainen kansanlääkintätaito ja yrttitutkimus perinteisesti arvostavat tehokkaina ihorohtoina.
  • Siankärsämö, takiainen ja pihatatar ravitsevat ja elvyttävät ihoa.
  • Ukontulikukka ja puna-apila pehmentävät ihoa.
  • Piha- ja heinäratamo, niittyhumala, mäkikuisma ja kehäkukka uudistavat, rauhoittavat ja hoitavat ihoa. Pihatähtimö poistaa kutinaa.
  • Takiainen ja kehäkukka estävät hiivojen kasvua ja alentavat tulehduksia.
  • Siankärsämö, ratamo ja kehäkukka desinfioivat ihoa ja uudistavat ihosolukkoa
  • Mäkikuisma sekä kehäkukka hoitavat vaurioituneita hermosoluja ja ovat siten apuna esim. palovammojen hoidossa.
 

Käyttöohje

Sivellään hoidettavalle iholle päivittäin 2-4 kertaa tai tarvittaessa. Hoitovaikutusta voi tehostaa peittämällä alue siteellä tai laastarilla esim. syylät ja luomet, kovettumat ja ihon halkeamat.
 

Säilytys

Säilyy parhaiten viileässä.
 

 


Product information in English

Informations du produit en français

Frantsila category
Raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikka- ja luomustandardit. Ei eläinkokeita, eläinperäisiä tai geenimuunneltuja aineita, mineraaliöljyjä, silikaatteja, keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita eikä mitään säilöntäaineita.
 
Ainesosat : Helianthus annuus (auringonkukan siemenöljy)*, Olea europaea (oliiviöljy)*, Cera flava (mehiläisvaha), Achillea millefolium (siankärsämön kukka, öljyuutos)*, Verbascum thapsus (ukontulikukan kukka, öljyuutos)*, Trifolium pratense (puna-apilan kukka, öljyuuutos)*, Arctium lappa (takiaisen juuri, öljyuutos)*, Polygonum aviculare (pihatatar, öljyuutos)*, Plantago spp. (piha- ja heinäratamon lehti, öljyuutos)*, Prunella vulgaris (niittyhumala, öljyuutos)*, Hypericum perforatum (mäkikuisman kukka, öljyuutos)*, Stellaria media (pihatähtimö, öljyuutos)*, Calendula officinalis (kehäkukan kukka, öljyuutos)*, Bach:in Rescue remedy aputipat: Prunus cerasifera (kirsikkaluumu, kukkaterapeuttinen uutos)*, Clematis vitalba (saksankärhö, kukkaterapeuttinen uutos), Impatiens ssp. (häpykannus, kukkaterapeuttinen uutos)*, Helianthemum nummularium (päivännouto, kukkaterapeuttinen uutos)*, Ornithogalum umbellatum (sarjatähdikki, kukkaterapeuttinen uutos)*, Prunella vulgaris (niittyhumala, kukkaterapeuttinen uutos)*, Carpinus betulus (valkopyökki, kukkaterapeuttinen uutos)*. - Luomua*