Koko tuotevalikoima edullisin hinnoin, lisä-alennusta kun ostat enemmän! Toimitus kaikkialle maailmaan. Lue lisää

Frantsila sku = e-56
Tuote no : e-56
Pakkaus : 100ml
Tuotemerkki : Frantsila
Valmistaja: Frantsila
EAN:6416384040411
Hinta : 19,32€
Teemat :
Lisää ostoskoriin
Frantsila sku = e-56

Auringonhattu Uute

KÄYTTÖTARKOITUS :

Kotimainen 100% Luomu Echinacea Uute vastustuskyvyn lisäämiseen, flunssan ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Luomu Auringonhattu Uute vilustumisoireisiin ja tilapäiseen yskään.

Auringonhattua, tunnetaan myös nimellä Kaunopunahattu tai Punahattu, on käytetty menestyksekkäästi:

  • vastustuskyvyn lisäämiseen ja flunssan ennaltaehkäisyyn ja hoitoon
  • immuniteetin vahvistamiseen
  • yskään ja kurkun karheuteen
  • virtsateiden tulehduksiin
  • ihon desinfiointiin ja tulehduksiin sekä suun kurlaukseen

Punahattu-uute on tehokas, kotimainen, Frantsilassa luonnonmukaisesti viljelty, oikeaan aikaan kerätty ja luomualkoholiin uutettu. Vaikuttavat aineet tulevat niin versosta (93%) kuin juuresta (7%).

Juurta on arvostettu kansainvälisesti ja perinteisesti terapeuttisesti erittäin aktiivina osana. Juuripitoisuus (7%) on markkinoiden suurin. Juuri sisältää runsaasti isobutyyliamidia, joka jättää suuhun kihelmöivän tunteen.

Pohjolan voimaa vastustuskyvylle: Frantsilan kaunopunahattu on saanut voimansa puhtaasta Hämeenkyrön mullasta ja pohjolan kesän ainutlaatuisista yöttömistä öistä jo vuodesta 1982. Perinteinen uutos takaa tehoaineiden säilyvyyden ja erinomaisen imeytymiskyvyn.

 

KÄYTTÖOHJE :

Annostus: Tarvittaessa aikuisille 25 tippaa 3 kertaa päivässä. Ulkoisesti 5 tippaa suoraan haavaan. Lapsille 1 tippa / ikävuosi 3 kertaa päivässä.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Mainitut suositukset/vinkit annetaan vain tiedoksi. Ne ei korvaa lääkärin tekemää taudin määritystä, eivätkä muodosta määräystä hoidon suorittamiseksi.


Product information in English

Informations du produit en français

Frantsila category

Ainesosat: Alcohol (alkoholi )*, Echinacea Purpurea (Auringonhattu: kukat, lehdet ja juuri)*. - *Luomua