Koko tuotevalikoima edullisin hinnoin, lisä-alennusta kun ostat enemmän! Toimitus kaikkialle maailmaan. Lue lisää

 
 

Frantsilan Periaatteet ja Laatu

 

Frantsilan periaatteet

Frantsilan Luomuyrttitilan perustamisen (1981) tarkoitus on ollut edistää ihmisen fyysistä, psyykkistä ja henkistä hyvinvointia tasapainossa luonnon kanssa.

Frantsilan eettinen ja ekologinen tarkoitusperä on edelleen yrityksen perusta. Eettistä yrittäjyyttä toteutetaan toimimalla niin, että yritys tuottaa suomalaisia terveyttä edistäviä luomutuotteita, palveluja sekä luontaista terveydenhoitoa ja hyvinvointia edistävää koulutusta vastuullisesti ihmistä ja luontoa kunnioittaen.

Suomalaisia lähellä tuotettuja materiaaleja ja palveluita suositaan aina kuin mahdollista. Näin hiilijalanjälki pienenee, pienyrityksiä tuetaan ja vaurautta Suomen sisällä lisätään.

Frantsila pyrikii ekologisesti kestävään tuotantoon. Yrttiviljely ja keräily on täysin luomua. Frantsilan vanhan sukutilan yrttipellot ovat olleet virallisessa luomuviljelyssä jo vuodesta 1977. Myös pakkausmateriaaleissaja muussa toiminnassa pyritään ekologisiin ratkaisuihin.

 

Frantsilan laadun peruspilarit

  1. Vastuullinen ja perusteellinen tuotekehitys takaa tuotteiden korkean laadun.
  2. Tuotteen toimivuus varmistetaan ilman eläinkokeita vapaaehtoisilla ihmisryhmillä.
  3. Frantsila yhdistää suomalaisen vanhankansan parannustaidon ja muun kansanperinnetietouden nykyaikaiseen tieteelliseen tutkimukseen.
  4. Lähestymistapa tuotteiden toimivuutta kehittäessä on kokonaisvaltainen ymmärrys ihmisterveydestä ja siihen vaikuttavista tekijöistä.
  5. Yrttien luomuviljelyn, -keräilyn ja -tuotannon luomusertifiointi sekä tarkka omavalvonta takaavat ihmisille, ympäristölle ja tulevaisuuden sukupolville terveelliset ja turvalliset tuotteet.
  6. Yrttien keruu oikeaan aikaan maksimoi tehoaineiden ja aromien määrän.
  7. Suomen puhtaus ja kesän pitkät valoisat päivät sekä viileät yöt lisäävät tuotteiden tehoa, makua ja terveellisyyttä.