Koko tuotevalikoima edullisin hinnoin, lisä-alennusta kun ostat enemmän! Toimitus kaikkialle maailmaan. Lue lisää

Frantsila sku = kf-400
Tuote no : kf-400
Pakkaus : 30 ml
Tuotemerkki : Frantsila
Valmistaja: Frantsila
EAN:6416384140302
Hinta : 25,79€
Teemat :
Lisää ostoskoriin
Frantsila sku = kf-400

Käyttötarkoitus

Hiuspohjan Hoitoöljy Nokkonen & Turve hoitaa ja elvyttää kuivaa, kutiavaa ja hilseilevää hiuspohjaa. Sen vaikutus perustuu rauhoittaviin ja antimikrobisiin yrtti- ja turveuutoksiin sekä eteerisiin öljyihin. Hiuspohjan Hoitoöljy vahvistaa lisäksi hiusten terveyttä nokkosen ja rosmariinin päänahan verenkiertoa aktivoivan vaikutuksen ansiosta. Hiukset saavat näin kiiltoa ja uutta voimaa.

Hiuspohjan Hoitoöljy sopii kaikille ylläpitämään hiuspohjan ja hiusten hyvää kuntoa. Erityisesti se on tarpeen käsitellyille hiuksille ja ongelmalliselle hiuspohjalle.


KÄYTTÖOHJE :

Hiero 3-4 pipetillistä hoitoöljyä tasaisesti eripuolille hiuspohjaa ja anna vaikuttaa vähintään 30 min. Hoitovaikutus paranee, kun öljyn annetaan vaikuttaa pidemmän aikaa. Lämpö myös tehostaa vaikutusta ja siksi se sopii erinomaisesti myös saunan yhteyteen. Kampaa hiukset hiuspohjaa myöten ennen pesua.

Käytä aluksi kaksi kertaa viikossa ja harvenna käyttöä hiuspohjan kunnon parantuessa.


Product information in English

Informations du produit en français

Frantsila category

Tuotteen kaikki raaka-aineet ovat eurooppalaisten luonnonkosmetiikan standardien mukaisia. Eläin ja luontoystävällinen. Ei sisällä keinotekoisia väriaineita, tuoksuja, silikaatteja tai parabeeneja.
Ainesosat: *Helianthus annuus (Auringonkukan siemenöljy), *Calendula officinalis (Kehäkukka, kukka, öljyuutos), *Urtica dioica (Nokkonen, lehti, öljyuutos), Sphaqnum Carex (Turve, luomuöljyuutos), *Hypericum perforatum (Mäkikuisma, kukka, öljyuutos), *Arctium lappa (Takiainen, juuri, öljyuutos), *Simmondsia chinensis (Jojoba, siemenöljy), Rosmarinus officinalis (Rosmariini, eteerinen öljy), Lavandula officinalis (Laventeli, eteerinen öljy), Thymus vulgaris (Timjami, eteerinen öljy), Cananga odorata (Ylang ylang, eteerinen öljy), Salvia officinalis (Salvia, eteerinen öljy), Melaleuca alternifolia (Tea tree, eteerinen öljy), *Argania spinosa (Argaani öljy), *Picea abies (Kuusi, kukkaterapeuttinen uutos), *Betula pendula (Koivu, kukkaterapeuttinen uutos), * Vaccinium myrtillus (Mustikka, kukkaterapeuttinen uutos). - *Luomua