Koko tuotevalikoima edullisin hinnoin, lisä-alennusta kun ostat enemmän! Toimitus kaikkialle maailmaan. Lue lisää

Frantsila sku = v-23
Tuote no : v-23
Pakkaus : 110ml
Tuotemerkki : Frantsila
Valmistaja: Frantsila
EAN:6416384190321
Hinta : 23,71€

Lisää ostoskoriin
Frantsila sku = v-23

KÄYTTÖTARKOITUS :

Luomukasvoseerumi, kosteuttaa, kiinteyttää ja silottaa tuntuvasti ihoa sekä tukee sen luonnollista kykyä korjata itseään.

Turpeen, ruusun sekä siankärsämön antioksidanttiset ja vitamiinirikkaat tehoaineet edistävät ihokudoksen aineenvaihduntaa silottaen pieniä ryppyjä.

 

YHTEENVETO TEHOAINEISTA :

Kylmäpuristetut ja luonnonmukaisesti viljellyt ruusunmarjan- ja auringonkukan siemenöljyt sekä jojobaöljy ravitsevat ja elvyttävät ihon terveitä toimintoja.

Kotimaiset luomuyrtti- ja turveuutokset: siankärsämö, ratamo, niittyhumala, puna-apila ja ruusu ennaltaehkäisevät ja hoitavat ihon ennenaikaista vanhenemista antamalla tehokkaan antioksidanttilisän sekä epitelisoimalla eli parantamalla ihokudosta.

Eurooppalaiset luomukasviuutokset: viikuna ja kastanjan kukka edesauttavat ihoa säilyttämään kosteutensa ja pehmeytensä sisältämiensä tehoaineiden ja antioksidanttien kautta. Näin ennaltaehkäistään ja hoidetaan ryppyjä.

Aidot aromaterapeuttiset eteeriset öljyt: piparminttu, frankinsensi, ruusu ja palmarosa elvyttävät ihosolujen metaboliikkaa ja pitävät mielialan korkeana.

Suomalaiset kukkaterapeuttiset uutokset: metsäkurjenpolvi, ratamo ja villiruusu pitävät yllä tasapainoista psyykettä ja sitä kautta auttavat ihoa pysymään kauniina ja hehkeänä.

 

KÄYTTÖOHJE :

Levitä kasvoille ja kaulalle kevyesti sormenpäillä aamuin ja illoin ennen kasvovoidetta.

 

 

Raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikkastandardit. Ei eläinkokeita, eläinperäisiä raaka-aineita, GMO:ta, mineraaliöljyjä (parafiini, vaseliini), silikaatteja, keinotekoisia hajusteita, väriaineita tai parabeeneja.

 


Product information in English

Informations du produit en français

Frantsila category
Ainesosat : Aqua (Vesi), Rosa damascena (Luomuruusun kukkaisvesi)*, Caprylyl/Capryl Wheat Bran/Straw Glycosides, Fusel Wheat Bran, Polyglyseryl-5 Oleate, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate, Glycerin (kasviglyseriini), Sphagnum, Carex (turve, uutostiiviste)*, Rosa rubiqinosa (ruusunmarjan siemenöljy)*, Achillea millefolium (siankärsämö, uuutostiiviste)*, Figus carica (luomu viikunan hedelmäuutostiiviste)*, Castanea sativa (kastanjan kukkauutostiiviste)*, Helianthus annuus (auringonkukan siemenöljy)*, Plantago spp. (ratamon lehti, öljyuutos)*, Prunella vulgaris (niittyhumala, öljyuutos)*, Trifolium pratense (puna-apilan kukka, öljyuutos)*, Rosa spp. (suomalaisen juhannus- ja pimpinella ruusun kukka, öljyuutos)*, Simmondsia chinensis (jojobaöljy)*, Boswellia carteri (frankinsensi,aromaterapeuttinen eteerinen öljy), Mentha piperita (piparminttu, aromaterapeuttinen eteerinen öljy), Cympopogon martini (palmarosa, aromaterapeuttinen eteerinen öljy), Rosa damascena (ruusu, aromaterapeuttinen eteerinen öljy), Sodium Benzoate (natriumbentsoaatti), Xanthan Gum (ksantaanikumi), Citric Acid (sitruunahappo), Potassium Sorbate (kaliumsorbaatti), Geranium sylvaticum (metsäkurjenpolven kukkaterapeuttinen uutos)*,Plantago major (ratamon kukkaterapeuttinen uutos)*, Rosa canina (villiruusu, kukkaterapeuttinen uutos)*. - Luomua*