Koko tuotevalikoima edullisin hinnoin, lisä-alennusta kun ostat enemmän! Toimitus kaikkialle maailmaan. Lue lisää

Frantsila sku = kf-207
Tuote no : kf-207
Pakkaus : 200 ml
Tuotemerkki : Frantsila
Valmistaja: Frantsila
EAN:6416384140289
Hinta : 12,61€
Teemat :
Lisää ostoskoriin
Frantsila sku = kf-207

Käyttötarkoitus

Kotimainen ja luonnonmukainen Koivu-Turve Shampoo pesee hiukset puhtaiksi ja palauttaa niiden luonnollisen kiillon. Normaaleille ja kuiville hiuksille.

Koivunmahlan ja turpeen mikroravinteet hoitavat ja syväpuhdistavat hiuksia ja päänahkaa hellävaraisesti. Rosmariinin eteerinen öljy ja nokkonen stimuloivat päänahan verenkiertoa elvyttäen näin hiusten terveyttä ja kasvua. Ratamo- ja kehäkukkauutokset sekä useat eteeriset öljyt rauhoittavat ja hoitavat päänahan kuntoa.


KÄYTTÖOHJE :

Hiero kosteisiin hiuksiin, huuhtele hyvin. Viimeistele Frantsilan Koivu-Turve hoitoaineella.


Product information in English

Informations du produit en français

Frantsila category
Tuotteen kaikki raaka-aineet ovat eurooppalaisten luonnonkosmetiikan standardien mukaisia. Eläin ja luontoystävällinen. Ei sisällä keinotekoisia väriaineita, tuoksuja, silikaatteja tai parabeeneja.

Ainesosat: Aqua (Vesi), *Betula pendula (Koivumahla), Sodium Coco-Sulfate (Natrium kokosulfaatti), Lauryl Glucoside (Lauryyliglukosidi), *Urtica dioica (Nokkonen, lehti-uutos), Coco-Glucoside(Kokoglukosidi), Glyceryl Oleate (Glyseryylioleaatti), Betaine (Betaiini), Uutokset [ Sphaqnum Carex (Turve), *Plantago spp. (Ratamon lehti), *Calendula officinalis (Kehäkukan kukka)], Eteeriset öljyt [Rosmarinus officinalis (Rosmariini), Cymbopogon martini (Palmarosa), Citrus sinensis (Appelsiini), Picea mariana (Mustakuusi), Pelargonium asperum (Pelargoni), Rosa damascena (Ruusu)], Sodium Benzoate (Natriumbentsoaatti), Citric Acid (Sitruunahappo), Maris Sal (Merisuola), Potassium Sorbate (Kaliumsorbaatti), Kukkaterapeuttiset uutokset: [*Betula pendula (Koivu), *Vaccinium myrtillus (Mustikka), *Urtica dioica (Nokkonen)]. *Luomua