Koko tuotevalikoima edullisin hinnoin, lisä-alennusta kun ostat enemmän! Toimitus kaikkialle maailmaan. Lue lisää

Frantsila sku = h-11-3
Tuote no : h-11-3
Pakkaus : 100 ml
Tuotemerkki : Frantsila
Valmistaja: Frantsila
EAN:6416384080165
Hinta : 13,64€
Teemat :
Lisää ostoskoriin
Frantsila sku = h-11-3

Monipuolinen, ihoa ravitseva aromaterapiaan kehitetty tuoksuton öljyseos

Käyttötarkoitus
Aroma perushierontaöljy sopii koko kehon hierontaan. Öljy on hierontaominaisuuksiltaan kevyehkö öljy, joka soveltuu myös erinomaisesti kasvojen hierontaan. Ohut, tuoksuton ja väritön öljy on hieronta ominaisuuksiltaan erityisesti aromaterapeuttien suosima. Se imeytyy ihoon erittäin tehokkaasti.

Aroma hierontaöljyn öljyt sisältävät runsaasti hivenaineita, vitamiineja ja entsyymejä, jotka hoitavat ihoa. Se soveltuu hyvin herkällekin iholle. Viinirypäleen siemenöljy on pehmentävä ja suojaava ohut, kevyt ja väritön öljy, joka imeytyy ihoon erittäin tehokkaasti.

Aprikoosin kiviöljy on ravitseva ja kosteuttava ihoon hyvin imeytyvä ravintorikas öljy, jota käytetään kuivan ja herkän ihon hoidossa. Auringonkukkaöljy on pehmentävä, ravitseva ja suojaava kevyt, kirkas ja hyvin imeytyvä öljy, joka sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti elvytystä kaipaavalle iholle. Avokaadoöljy on ihoa hoitava ja kosteuttava kuivan ja ikääntyvän ihon hoidossa käytetty vitamiinirikas, vaaleanvihreä öljy. Jojobaöljy on kosteuttava, uudistava, elvyttävä ja pehmentävä. Manteliöljy on elvyttävä ja rasvatasapainoa normalisoiva.

Säilytys
Säilytys viileässä.

Pakkauskoko
100ml / 0,5l

Käyttöohje

Lisää 1-2 tippaa eteeristä öljyä yhteen ruokalusikalliseen (5-7ml) hierontaöljyä.
Hierotaan hoidettavalle iho-alueelle päivittäin tai tarpeen mukaan.


Product information in English

Informations du produit en français

Frantsila category
Vitis vinifera (viinirypäleen siemenöljy), Helianthus annuus (auringonkukan siemenöljy)*, Prunus amydgalus dulcis (manteliöljy)*, Simmondsia chinensis (jojobaöljy)*, Prunus armeniaca (aprikoosin kiviöljy)* ja Persea americana (avokadoöljy)*.
Luomua*