Koko tuotevalikoima edullisin hinnoin, lisä-alennusta kun ostat enemmän! Toimitus kaikkialle maailmaan. Lue lisää

Frantsila sku = rl-01
Tuote no : rl-01
Pakkaus : 50 g
Tuotemerkki : Frantsila
Valmistaja: Frantsila
EAN:6416384020017
Hinta : 11,08€
Teemat :
Lisää ostoskoriin
Frantsila sku = rl-01
Käyttötarkoitus

 

Aurinkovoima Yrttiviherjauhe vastustuskyvyn ja vitaliteetin kasvattamiseen. Tasapainottamaan pH:ta ja puhdistamaan kehoa

 

Aurinkovoiman yrtit toimivat suojaravinteina ja antioksidantteina. Yrttiviherjauhe sisältää paljon ravintoaineita, hivenaineita, vitamiineja ja klorofylliä.

 

Aurinkovoima Viherjauhe puhdistaa maksaa ja verta - auttaa nostamaan kehon pH:ta emäksisen puolelle. Kohottaa vitaliteettia ja edistää raskasmetallien puhdistamista sekä yleensä kuona-aineiden poistamista elimistöstä ja verestä.

 

Vahvistaa munuaisia ja lisää aineenvaihduntaa sekä helpottaa turvotuksia.

 

Parantaa suoliston toimintaa sekä edistää hyvää kolesterolitasoa. Aurinkovoimassa on mausteinen maku.

 

Aurinkovoima on Frantsilan kotimainen luonnollinen vaihtoehto vastustuskyvyn ja vitaliteetin kasvattamiseen. Tuote sisältää myös antioksidantteina tunnettuja vitamiineja ja hivenaineita huomattavia määriä. Biokemian asiantuntijat eri puolilla maailmaa (Airola, Marjanen, Vogel, Jensen) ovat havainneet vitamiini- ja hivenainesuhteitten merkityksen ihmisen aineenvaihdunnassa erittäin tärkeiksi imeytymisen kannalta - luonnonkasveissa aineosat ovat luonnollisessa tasapainosuhteessa ja tästä johtuen vitamiinien ja hivenaineiden imeytyminen helpottuu ja tehostuu.

 

Käyttöohje

 

1 tl 3 kertaa päivässä ruokaan siroteltuna tai juoman seassa.

Käytetään parin viikon kuureina.

 

Tuote on ravintolisä, jonka suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote säilytettävä pientenlasten ulottumattomissa.

 

Mainitut suositukset/vinkit annetaan vain tiedoksi. Ne ei korvaa lääkärin tekemää taudin määritystä, eivätkä muodosta määräystä hoidon suorittamiseksi.

 

 


Informations du produit en français

Product information in English

Frantsila category
Urtica dioica (nokkosen lehti)*, Medicago sativa (sinimailanen)*, Daucus carota (porkkanan lehti)*, Origanum vulgare (mäkimeirami)*, Petroselinum crispum (persilja)*, Achillea millefolium (siankärsämön lehti)*, Levisticum officinale (liperi)*, Taraxacum officinalis (voikukan lehti)*, Stellaria media (pihatähtimö)*.
Luomua*