Koko tuotevalikoima edullisin hinnoin, lisä-alennusta kun ostat enemmän! Toimitus kaikkialle maailmaan. Lue lisää

Testaa oletko Vata, Pitta vai Kapha ?

Ayurveda on tiettävästi maailman vanhin lääketieteellinen järjestelmä. Se perustuu luonnon hoitomenetelmiin ja intialaiseen kokonaisvaltaiseen elämäntieteeseen, jossa ihmiset jaetaan hoidollisesti 3:een päätyyppiin. Lähtökohtana on itsetuntemus siitä mikä dosha (Vata, Pitta, Kapha) kaipaa tasapainoitusta.

Ayurveda auttaa jokaista tasapainoon itsensä ja luonnon kanssa ennaltaehkäisemällä ja hoitamalla terveysongelmia yksilöllisesti. Toivomme, että ayurvedisten periaatteiden mukaan valmistetut yrttiöljyt ja muut tuotteet harmonisoivat ja tuovat iloa elämääsi.

Myös suomalainen ihminen hyötyy Ayurvedasta, sillä sen peruslähtökohdat ovat hyvin yleismaailmalliset. Kun tunnistaa mitä tyyppiä eniten edustaa, voi parhaiten hoitaa itseään ja ennaltaehkäistä sairauksia. Käytännössä tämä tarkoittaa esim. sitä, että oma olemus ja Dosha tasapainottuu käyttämällä omalle tyypille kehitettyä yrttihoitoöljyä ja muita sopivia hoitotuotteita. 

Ayurvedan yhtenä pääajatuksena on käyttää apuna niitä hoitavia kasveja, mitä lähiympäristöstä löytyy, joten suomalaiset luomuyrtit ovat luonnollisesti parasta suomalaiselle.  

Hieronnassa kyseisillä hoitoöljyillä saadaan aikaan yksilöllisempää ja tuloksellisempaa vaikutusta kuin yleisesti käytetyillä hierontaöljyillä. Itsehoidossa hoitoöljyjä suositellaan käytettäväksi päivittäin esim. suihkun, kylvyn tai saunan yhteydessä. Saunan aikana, peseytymisen jälkeen, annetaan öljyn vaikuttaa iholla, jolloin sen hoitavat aineosat pääsevät imeytymään tehokkaasti ihon alaisiin kudoksiin hoitaen ihon lisäksi koko olemusta kokonaisvaltaisesti. Varsinkin kuivaihoinen Vata-tyyppi hyötyy tästä erittäin suuresti.

Opi tuntemaan siis oma tyyppisi esim. alla olevan testin avulla, jotta voit nauttia sinulle parhaiten soveltuvasta Vata-, Pitta- tai Kapha hoitoöljystä ja muista ayurveda tuotteista. Ruksi sinua lähinnä koskettavat asiat. Voit valita myös useampia kohtia samalta riviltä. Valitse itsellesi sopivimmat hoitotuotteet sen doshan kohdalta, joka sai eniten rukseja.

 

 

 VATA

 

 PITTA

 

 KAPHA

 

 Paino

 Hoikka

 

 Normaali, sopusuhtainen

 

 Tukeva

 

 Iho

 Kuiva, pintaryppyjä

 

 Normaali, helposti  ärsyyntyvä

 

 Rasvainen, epäpuhdas

 

 Ihon väri

 Tummahko

 

 Punakka

 

 Kalpea, vaalea

 

 Uni

 Kevyt, epäsäännöllinen

 

 Syvä, lyhyt

 

 Syvä, runsas

 

 Nälkä / Jano

 Ei nälkää eikä janoa

 

 Nälkäinen ja janoinen

 

 Vakaa, ei äärimmäisyyksiä

 

 Aktiivisuus

 Innostuva, vaihteleva  mieliala

 

 Toimelias

 

 Hidas

 

 Tunteet

 Pelokas, levoton,  hermostunut

 

 Tulinen ja tuomitseva

 

 Rakastava, ahne,  omistushaluinen

 

 Luonne

 Herkkä ja huolestuva,  idearikas

 

 Päämäärätietoinen, kriittinen

 

 Vakaa, huolehtiva

 

 Puhe

 Nopeaa

 

 Selkeää, terävää

 

 Perusteellista, rauhallista

 

 Elämäntyyli

 Epäsäännöllinen, muuttuva

 

 Aikaansaava

 

 Vakaa, pysyvä, saamaton

 

Yhteensä

 

 

 

 

 

 

 

 

Liittyvät Tuotteet

 

 

 

Posted by Frantsila 20. helmikuuta 2015 20:05:00 Categories: Hoitomuodot
Frantsila EU

ShareButton
ShareButton
ShareButton