Koko tuotevalikoima edullisin hinnoin, lisä-alennusta kun ostat enemmän! Toimitus kaikkialle maailmaan. Lue lisää

Tule kokemaan Frantsila Luonnon Helmaan

Kylmälä

Lähde viihtymään rauhaisaan Artturin Mökkiin järven rannalle ja saunomaan aitoon suomalaiseen Rantasaunaan Kylmälään, n. 40km Helsingistä.

Tule mökille rentoutumaan upeaan järvimaisemaan, tai vaikka viettämään saunailtaa ystävien kesken hyvien löylyjen rantasaunaan. Meillä voit myös samalla tutustua Frantsilan tuotteisiin henkilökohtaisella esittelyllä tai ihan itseksesi omassa rauhassa.

Hämeenkyrö

Lähde matkaan Hyvän Olon Keskukseen Frantsilan Luomuyrttitilalle Hämeenkyröön, n. 40km Tampereelta.

Järjestämme elämysmatkoja suomeen Frantsilan kehtoon sekä ryhmille että yksittäisille matkailijoille. Pian voit lukea täältä lisää mitä elämyksiä miellä on tarjolla. Ota yhteyttä jos kaipaat lisätietoa!

Luvassa Kylmälässä: rentoutumista, aikaa itsellesi, linnun laulua, laineen liplatusta, hiljaisia hetkiä, uusia tuntemuksia, hemmottelua , luonnon läheisyyttä...

Tutustu Frantsilaan Kylmälässä

Frantsila Tutustumispakkaus, Midsummer Rose Kasvohoito

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua Frantsilan tuotteisiin rauhassa luonnon helmassa.

Voit halutessasi :

  • valita tuotteita Frantsilan laajasta tuotevalikoimasta etukäteen, ja saapuessasi antaa meidän esitellä ne sinulle henkilökohtaisesti.
  • nauttia vaapaasti käytettävissä olevista Frantsilan saunatuotteista vierailusi aikana.
  • päättää kokeilla yhtä tai useampaa Frantsila Tutustumispakkausta pientä maksua vastaan ja tehdä itsellesi hoitoja saunalla tai mökillä.
  • hyödytää saamaasi alennusta kaikista Frantsilan tuotteista ja muita erikoistarjouksia.

Artturin Mökki järven rannalla

Tule mökille vikonlopuksi, viikoksi tai pidemmäksi aikaa ja jätä kaupungin melu ja pöly taaksesi. Päästä vapaalle ja nauti lomasta yksin tai perheen ja ystävien kesken. Täällä sinua ei odota talkootyöt eikä vedenkanto vaan hyvin varusteltu mökki jossa voit keskittyä vaan olemiseen. Mökissä on nettiyhteys mutta monella se pysyy visusti pois päältä samoin kuin TV ja muut elektroniset laitteet. Vaikka Helsinkiin on vain puolen tunnin ajomatka niin Artturin Mökki on oiva piilopirtti metsän keskellä järven rannalla.

Artturin Mökki on vuokrattavissa kaikkina vuodenaikoina

Kesällä voit nauttia kaikista mökkeilyn ihanuuksista; saunoa, uida, soudella, kalastaa, grillata ym. Artturin Mökki sijaitsee niemen kärjessä jylhällä rinnetontilla, ilmansuuntiin etelä, länsi ja pohjoinen joten aurinkoa riittää koko päivän ja yötöntä yötä sekä auringonlaskuja voi ihailla aitiopaikalta. Petäjärvi on suhteellisen iso kalaisa järvi, ja souturetkelle voi lähteä vaikka saaren ympäri. Ostokset voi tehdä kyläkaupoilla ja tekemistä löytyy lähiseudulta kaikenikäisille. Lapset viihtyvät Artturin Mökissä hyvin sillä alue on aidattu, pihalta on leikkimökki kätevästi keittiön ikkunan alla, onkia löytyy ja omistajan pientä poniakin voi käydä rapsuttamassa. Metsämansikoita, mustikoita ja kanttarellejea löytyy loppukesästä ihan mökin pihasta ja rinteestä rantaan päin. Artturin Mökki on ihanteellinen kesäpaikka, mutta emme kuitenkaan suosittele sitä liikuntarajoitteisille sillä rantaan vie jyrkkä rinne ja rappuset.

Talvella on ihanan hiljaista sillä järven ympärillä on pääsiassa kesäasutusta. Artturin Mökki on lämmin ja sen pieni sauna lämpenee nopeasti yhdellä pesällisellä, ja samalla saunatulesta tulee lisälämpöä koko mökkiin. Järven jää kantaa lähes joka talvi ja mökille tuleva yksityistie on 700m pituinen joten molemmilla voi kävellä, hiihtää tai mennä vaikka potkukelkalla. Pulkkamäkivaihtoehtoja on mökillä monia. Kyläkoulun valaistu luistelukenttä on noin kilometrin päässä ja lähimpään laskettelukeskukseen on n. 20km. Talvellakin voi grillata ja jos haluat kokeilla avantouintia niin voit varata Rantasaunan jonka yhteydessä tämäkin voidaan järjestää. Vaikket niin välittäisikään talven lumileikeistä niin voit tulla kotoisaan Artturin Mökkiin talvilomalle rentoutumaan ja keräämään voimia kevättä odotellessa.

Keväällä voit tulla mökille seuraamaan luonnon heräämistä ja nauttimaan pitenevistä päivistä. Sinivuokot ja myös suomessa harvinaisemmat punavuokot kukkivat runsaasti yksityistien molemminpuolisissa metsissä, ja vähitellen ne vaihtuu valkovuokkomereen. Mökin suojaisalla terassilla maistuu teekupponen auringon säteiden lämmittäessä taas pitkän talven jälkeen. Muuttolinnut palaavat sankoin joukoin ja levähtävät joksikin aikaa järven ympärille ja jatkavat sitten matkaansa pohjoiseen päin. Joutsenet ja pikkulinnut tulevat jäädäkseen eikä niiden saapuminen jää keneltäkään huomaamatta. Peurat, hirvet ja jänikset ovat taas vilkkaasti liikkellä ja niitä voi nähdä yksityistietä ylittämässä ja metsissä lähes päivittäin.

Syksyllä on aika lähteä sieneen ja marjaan! Läheisissä metsissä kasvaa mustikoita, puolukoita ja sieniä joita voi noukkia jokamiehenoikeudella. Usein syyskuussa on vielä kesäisiä päiviä vaikka yöt ovat jo viileitä. Ruskan aikaan ilma on raikas, taivas syvän sininen ja kuulas ja järvi tyyntyy usein peiliksi väriloistolle. Syksyn sateen ropistessa on mukava käpertyä mökkiin vaikkapa hyvän kirjan kanssa, ja lämmitellä pois lihasjännityksiä saunassa. Lokakuun pimeinä aikoina ennen lumen tuloa voi kynttilöitä sytytellä tuomaan valoa ja tunnelmaa ja nauttia hyvästä ruoasta ja yhdessäolosta. Ensilumen tulolla on kaikille oma merkityksensä, mutta se kääntää väistämättä syksyn talveksi.

Tutustu Frantsilaan Artturin Mökissä ollessasi

Voit tehdä tilauksen etukäteen ja valita tuotteita Frantsilan laajasta tuotevalikoimasta, joita haluat kokeilla ja käyttää lomasi aikana. Saat tilaukseesi 10% alennuksen ja ilmaisen toimituksen. Tuomme tuotteet mökkiin, ja jos haluat voimme kertoa sinulle niiden ominaisuuksista ja käytöstä. Voit myös tilata milloin vain lomasi aikana ja hyötyä samoista eduista ja palveluista kunhan voimme toimittaa tuotteet vielä mökillä ollessasi.

Kokeile Frantsila Tutustumispakkauksia ja tee itsellesi kasvohoito ihanalla Midsummer Rose luonnonkosmetiikalla, nauti raikastavasta jalkakylvystä maisemia katsellessa tai tee saunan yhteydessä hiuksille ja iholle syvähoitoja. Voit tilata Tutustumispakkaukset etukäteen tai tiedustella niiden saatavuutta mökillä. Saat yksityiskohtaiset hoito-ohjeet valitsemillesi hoidoille paikan pällä.

Frantsila Tutustumispakkaukset (hinta/hlö):

Midsummer Rose Kasvohoito

Frantsila Tutustumispakkaus n°1 15€

Midsummer Rose tuotteet : Hellävarainen Puhdistusemulsio, Uudistava Kuorintavoide, Elvyttävä Yrttisavinaamio, Ruusuinen Kasvovesi , Ravitseva Kasvovoide

Rentouttava Saunan Syvähoito

Frantsila Tutustumispakkaus n°3 10€

Tuotteet : Rauha Pitta Ayurvedinen Hoitoöljy, Midsummer Rose Shampoo ja Hoitoaine, Kehäkukkavoide , Rentoutus Saunatipat.

Varaukset ja edut

Kun varaat lomasi Artturin Mökissä allaolevan linkin kautta, tai maintset verkkosivumme varauksen yhteydessä, niin saat käytöösi Frantsilan shampoon, hiushoiteen, suihkugeelin ja valikoiman kolmea saunatippaa lomasi ajaksi. Lomarengas toimii palveluntarjoajana ja huolehtii mökin varausprosessista, ja varauksen voi tehdä suoraan heidän sivujensa kautta tai ottamalla heihin yhteyttä.

Siirry Lomarenkaan sivuille tutustumaan Artturin Mökkiin lähemmin ja tekemään varaus

Kun tulet Artturin Mökkiin lomalle niin voit myös varata mökin läheisyydessä olevan aidon suomalaisen Rantasaunan erikoishintaan ottamalla meihin yhteyttä. Siirry yhteydenotto sivulle

Aito Suomalainen Rantasauna

Idyllinen rantasauna rakennettiin vuonna 1931 tilalla olleista hirsistä aivan rantaviivan tuntumaan. Puulämmitteinen sauna on pysynyt aika lailla samana vaikka varustelua on päivitetty vuosien varrella. Tilavassa saunassa on ihanan pehmeä lämpö ja happea riittää vaikka lämpötila nouseekin haluttaessa 110 asteeseen. Miedoista löylyistä voi nauttia alemmissa lämpötiloissa, mutta yli 80 asteessa iso kauhallinen kuuma vettä tuo tullessaan mahtavat löylyt joita ei joka saunassa voi kokea. Saunan pesuvesi lämmitetään isossa padassa ja peseytyminen tapahtuu vielä tänäkin päivänä sekoittamalla kuumaa ja kylmää vettä vadeissa. Vettä on aina kannettu järvestä mutta nykyään sitä tulee myös kaivosta. Suihkua saunaan ei ole asennettu sillä pesuvadin käytössä on oma viehätyksensä, ja se lisää perinteen tuntua kun suihkut ovat muuttuneet jokapäiväiseksi peseytymismuodoksi. Saunassa pään yli kaadettu vadillinen viileää vettä on perinne josta ei hevillä luovuta. Järveen pääsee suoraan saunasta, ja maisemia auringonlaskuineen voi ihailla jäähyllä sekä saunanjälkeisestä tunteesta nauttien.

Rantasauna on varattavissa ympäri vuoden

Tule saunomaan hyvien löylyjen rantasaunaan perheen tai ystävien kesken, tai vaikka työporukalla. Voit viettää saunalla mukavan iltapäivän kalstaen ja soudellen, tai saunaillan grillaten hyvässä seurassa. Luonnon helmassa mieli lepää ja jo muutaman tunnin latautuminen tuo uusia voimia arkeen, silloinkin kun ei ole aikaa lomalle lähtöön. Rantasaunaa lämmitetään ympäri vuoden ja talvella voi nauttia lumisista maisemista saunan yhteydessä, vaikka jäähyt ovatkin lyhyempiä, hiihtää järven jäällä tai vaikkapa kokeilla avantouintia.

Tutustu Frantsilaan Saunan yhteydessä

Saunassa saat käyttöösi Frantsilan saunatuotteita: shampoon, hiushoiteen, suihkugeelin, koko perheen luomuperusvoiteen ja valikoiman seitsemää eri saunatippaa.

Voit tehdä tilauksen etukäteen ja valita tuotteita Frantsilan laajasta tuotevalikoimasta, joita haluat kokeilla ja käyttää saunan yhteydessä. Saat tilaukseesi 10% alennuksen ja ilmaisen toimituksen. Luovutamme tuotteet saunalle tultaessa, ja jos haluat voimme kertoa sinulle niiden ominaisuuksista ja käytöstä. Voit myös tilata milloin vain vierailusi aikana tai sen jälkeen ja saada kaikista Frantsilan tuotteista 10% alennuksen.

 

Kokeile Frantsila Tutustumispakkauksia ja tee itsellesi kasvohoito ihanalla Midsummer Rose luonnonkosmetiikalla, nauti raikastavasta jalkakylvystä maisemia katsellessa tai tee saunan yhteydessä erinäisiä syvähoitoja. Tutustumispakkaukset on hyvä tilata etukäteen jotta kaikilla saunojilla olisi mahdollisuus valita haluamansa hoito. Jos hoitojen valintaan ei ollut mahdollisuutta etukäteen niin voit tiedustella niiden saatavuutta saunalle saapuessasi. Saat yksityiskohtaiset hoito-ohjeet valitsemillesi hoidoille paikan pällä.

Frantsila Tutustumispakkaukset (hinta/hlö):

Midsummer Rose Kasvohoito

Frantsila Tutustumispakkaus n°1 15€

Midsummer Rose tuotteet : Hellävarainen Puhdistusemulsio, Uudistava Kuorintavoide, Elvyttävä Yrttisavinaamio, Ruusuinen Kasvovesi , Ravitseva Kasvovoide

Rentouttava Saunan Syvähoito

Frantsila Tutustumispakkaus n°3 10€

Tuotteet : Rauha Pitta Ayurvedinen Hoitoöljy, Midsummer Rose Shampoo ja Hoitoaine, Kehäkukkavoide , Rentoutus Saunatipat.

Syväpuhdistava Savihoito

Frantsila Tutustumispakkaus n°4 20€

Tuotteet : Hoitava Suomi-savi-suikula yrttinen kuorintanaamio vartalolle, Uudistava Kuorintavoide kasvoille, Elvyttävä Yrttisavinaamio kasvoille, Koko Perheen Luomuperusvoide, Kehäkukkavoide

Saat Suomisavisuikulan mukaasi kotiin (arvo 11,90€).

Kalevalainen Ainon Turvesauna

Frantsila Tutustumispakkaus n°5 45€ (1-2 hlö)

Tuotteet : Kalevalainen Ainon Hoitoturve pakkaus, Vata Ayurvedinen Hoitoöljy, Kehäkukkavoide.

Saat mahdollisen yli jääneen turpeen mukaasi kotiiin.

Aidon Suomalaisen Rantasaunan tiedot ja hinnat

Saunan varaus alkaen 100€ sisältää 4 henkeä, +25€/hlö, kesto max 3 tuntia.

Saunomaan mahtuu 5-7 henkilöä kerralla ja isompi ryhmä voi nauttia löylyistä vuorotellen. Saapuessasi sauna on lämmin, ja esittelykierroksen yhteydessä saat valitemiesi Frantsilan Tutustumispakkausten hoito-ohjeet ja halutessasi esittelyn Frantsilan tuotteista. Saunalla on pukuhuone, kuisti ja lisää paikkoja yhdessäoloon löytyy ulkoa. Voit tuoda omat eväät ja käyttää paikan päällä olevaa grilliä ja astioita. Raikasta vettä on vapaasti saatavilla sillä veden juonti on tärkeää saunotessa ja erityisesti jos valitsit Frantsilan Tutustumispakkauksista Turvehoidon. Käytettävissäsi on myös viihtyisä vierasmaja joka soveltuu vaateiden vaihtoon ja rentoutumiseen, ja sinne voi myös vetäytyä lepäämään tai ottamaan vaikka nokoset (3 paikkaa).

Frantsilan saunatuotteita vapaasti käyttössä: shampoo, hiushoide, suihkugeeli, koko perheen luomuperusvoide ja valikoima kasvojen hoitotuotteita.

Lisäpalvelut: Pyyhkeet 5€/hlö, Vihdat 10€ kpl (ainoastaan kesäisin). Voit halutessasi varata saunan pidemmäksi aikaa lisämaksusta.

Käytettävissäsi on myös viihtyisä vierasmaja joka soveltuu vaateiden vaihtoon ja rentoutumiseen, ja sinne voi myös vetäytyä lepäämään tai ottamaan vaikka nokoset (3 paikkaa).

Talvisaunan varaus alkaen 150€ sisältää 4 henkeä, +25€/hlö, kesto max 2 tuntia.

Talvella rantasaunan lämmittäminen on haasteellisempaa ja moni ottaakin oman ranta- tai pihasaunan käyttöön vasta keväällä. Meille voit tulla valmiiksi lämmitettyyn rantasaunaan kinosten keskelle. Lämmittelemme sitä pakkasista riippuen toista päivää ja vesikin on pesuvalmiina kun saavut. Tule perheesi kanssa joulusaunaan tai vaikka viettämään hieman erilaista pikkujoulua ystävien kesken. Talvisaikaan saunalla on Frantsilan Joulusaunatippoja antamaan tunnelmaa ja juhlistamaan jouluaikaa.

Järven jään kantaessa ota sukset mukaan ja lähde hiihtolenkille, ja kun lunta riittää voit viettää hetken pulkkamäessä ennen saunaan menoa. Grillaaminenkin onnistuu talvellakin ja halutessasi voit kokeilla avannossa pulahtamista.

Talvella sinulla on käytössäsi samat Frantsila palvelut ja Tutustumispakkaukset kuin muina vuodenaikoina. Lumi ja pakkanen kuitenkin rajoittavat sekä ulkotilojen että vierasmajan käyttöä.
Suosittelemme saunojien määrän rajoittamista enintään 7 henkeen pakkasaikaan jotta kaikki mahtuisivat yhtä aikaa lämpimiin tiloihin.

Lisäpalvelut: Pyyhkeet 5€/hlö, avanto 50€. Voit halutessasi varata saunan pidemmäksi aikaa lisämaksusta.

Maksu ja peruutukset

Saunan ja Tutustumispakkausten varausten vahvistamiseksi pyydämme maksua etukäteen joko PayPal:in kautta tai pankkisiirrolla. Varauksen voi perua kun varauspäivämäärään on aikaa vähintään 4 viikkoa, tällöin veloitetaan ainoastaan 20€ peruutusmaksu. Kun varauspäivämäärään on alle 4 viikkoa: Palautetaan 50% saunan varaushinnasta ja 100% Tutustumispakkauksista. Kun varauspäivämäärään on alle 2 viikkoa: ei saunan varaushintaa ei enää palauteta, Tutustumispakkauksista palautetaan 50%. Jos varausta ei peruta ollenkaan, jätetään saapumatta, tai jos perutaan vasta samana pävänä jolle saunavaraus on tehty niin se ei enään oikeuta minkäänlaiseen maksun palautukseen. Palveluntarjoajan tekemät peruutukset oikeuttavat maksun täysimääräiseen palautukseen.

Huomaa että suomen sääolosuhteet...

...ja luonto voi joskus rajoittaa rannan käyttöä: esim ukkoskuurot tai levän muodustuminen jos järvivesi lämpenee liikaa kesähelteellä. Talvella runsas lumisade voi vaikeuttaa paikalle pääsyä ja viivästyttää saunan varauksen alkamisajankohtaa. Eteläsuomessa talvella voi olla kausia jollin lunta on hyvin vähän tai ei ollenkaan. Huomaa myös että rantaan on rinne joka ei sovellu liikuntarajoitteisille tai huonkuntoisille. Koska kuumia lämpötiloja ei suositella henkilöille jotka kärsivät tietyistä sairauksista tai fyysisitä tiloista kehotamme varmistamaan ettei saunomisesta ole sinulle haittaa. Kun teet saunavarauksen suostut tulevasi saunaan omalla riskillä ja omaa arviointikykyä käyttäen.

 

Yhdistä loma Artturin Mökissä ja Rantasaunan varaus

Kun tulet Artturin Mökkiin viikonlopuksi tai viikoksi voit varata Rantasaunan puoleen hintaan: varausmaksu alkaen 50€ ja talvisauna alkaen 75€, sisältää 4 henkeä, +12,50€/lisä hlö. Voit tiedustella Artturin Mökin ja Rantasaunan yhdistettyä saatavuutta ottamalla meihin yhteyttä. Kun haluat varata molemmat pyydämme ensin varaamaan Artturin Mökin ja ilmoittamaan varauspäivämäärät Rantasaunan varaamiseksi erikoishintaan.

Saunomisen yhteydessä sinulla on myös mahdollisuus varata Artturin Mökki paikan päällä, jos se sattuu olemaan vapaana ja päätät jäädä yöksi (3+2 henkilöä). Viimehetken varauksiin sovelletaan erikoishintoja per yö.

Sekä Artturin Mökin että Rantasaunan asiakkaille tarjoamme 10% alennuksen kaikista Frantsila tuotetilauksista. Toimitus on ilmainen kunhan voimme toimittaa tuotteet vielä mökillä ollessasi, ja jos haluat voimme silloin myös kertoa sinulle niiden ominaisuuksista ja käytöstä. Voit myös tehdä tilauksen etukäteen ja valita tuotteita Frantsilan laajasta tuotevalikoimasta, joita haluat kokeilla ja käyttää vierailusi aikana. Saat ennakkotilaukseesi saman 10% alennuksen ja ilmaisen toimituksen.

Älä unohda tilata Frantsila Tutustumispakkauksia, ja että sinulla on valikoima Frantsilan saunatuotteita vapaasti käytettävissä Rantasaunalla ja myös Artturin mökissä koko loman ajan kun yhdistät mökki- ja saunavaraukset.

Siirry Lomarenkaan sivuille varaamaan Artturin Mökki

Ota meihin yhteyttä:

  • Mökin ja Rantasauan yhdistettyjä varauksia koskevat tiedustelut
  • Rantasaunan varaukset
  • Frantsila Tutustumispakkausten varaukset
  • Frantsilan tuotteiden ennakkotilaukset

Siirry yhteydenotto sivulle

Tutustu Frantsilaan Rantasaunan yhteydessä tai Artturin Mökissä ollessasi

Kokeile Frantsila Tutustumispakkauksia (10-45€hlö) ja tee itsellesi kasvohoito ihanalla Midsummer Rose luonnonkosmetiikalla, nauti raikastavasta jalkakylvystä maisemia katsellessa tai tee saunan yhteydessä erinäisiä syvähoitoja. Tutustumispakkaukset on hyvä tilata etukäteen jotta kaikilla osallistujilla olisi mahdollisuus valita haluamansa hoito. Jos hoitojen valintaan ei ollut mahdollisuutta etukäteen niin voit tiedustella niiden saatavuutta saapuessasi. Saat yksityiskohtaiset hoito-ohjeet valitsemillesi hoidoille paikan pällä.

Frantsila Tutustumispakkaukset n°1, n°2 and n°3 ovat saatavilla Artturin Mökissä ja kaikki 5 pakkausta Rantasaunalla (hinta/hlö) :

Midsummer Rose Kasvohoito

Frantsila Tutustumispakkaus n°1 15€

Midsummer Rose tuotteet : Hellävarainen Puhdistusemulsio, Uudistava Kuorintavoide, Elvyttävä Yrttisavinaamio, Ruusuinen Kasvovesi , Ravitseva Kasvovoide

Rentouttava Saunan Syvähoito

Frantsila Tutustumispakkaus n°3 10€

Tuotteet : Rauha Pitta Ayurvedinen Hoitoöljy, Midsummer Rose Shampoo ja Hoitoaine, Kehäkukkavoide , Rentoutus Saunatipat.

Syväpuhdistava Savihoito

Frantsila Tutustumispakkaus n°4 20€

Tuotteet : Hoitava Suomi-savi-suikula yrttinen kuorintanaamio vartalolle, Uudistava Kuorintavoide kasvoille, Elvyttävä Yrttisavinaamio kasvoille, Koko Perheen Luomuperusvoide, Kehäkukkavoide

Saat Suomisavisuikulan mukaasi kotiin (arvo 11,90€).

Kalevalainen Ainon Turvesauna

Frantsila Tutustumispakkaus n°5 45€ (1-2 hlö)

Tuotteet : Kalevalainen Ainon Hoitoturve pakkaus, Vata Ayurvedinen Hoitoöljy, Kehäkukkavoide.

Saat mahdollisen yli jääneen turpeen mukaasi kotiiin.

Jos et löydä juuri sinua miellyttäviä tuotteita Tutustumispakkauksista, voit tehdä tilauksen etukäteen ja valita tuotteita Frantsilan laajasta tuotevalikoimasta joita haluat kokeilla ja käyttää Rantasaunan yhteydessä tai Artturin Mökissä ollessasi. Saat tilaukseesi 10% alennuksen ja ilmaisen toimituksen. Luovutamme tuotteet saapuessasi, ja jos haluat voimme samalla kertoa sinulle niiden ominaisuuksista ja käytöstä.
Voit myös tilata milloin vain vierailusi aikana tai sen jälkeen ja saada kaikista Frantsilan tuotteista 10% alennuksen. Toimitus on ilmainen kun voimme toimittaa tuotteet vielä Artturin Mökillä ollessasi

Jos et halua käyttää tilaisuutta kokeilla Frantsila Tutustumispakkauksia, etkä tilata tuotteita etukäteen tai vierailusi aikana, niin voit silti tutustua Frantsilaan vapaasti käyttettävissä olevilla saunatuotteilla:

  • Rantasaunalla löytyy Frantsilan tuotteet: shampoo, hiushoide, suihkugeeli, koko perheen luomuperusvoide ja valikoima seitsemää eri saunatippaa.
  • Artturin Mökillä löytyy valikoima kolmea Frantsilan saunatippaa lisäämän saunomisen nautiontoa mökin omassa saunassa. Ja, jos teet mökkivarauksen sivuillamme olevan linkin kautta tai yhdistät mökki- ja rantasaunavarauksen niin saat myös shampoon, hiushoiteen ja suihkugeelin käyttöösi koko loman ajaksi.