Koko tuotevalikoima edullisin hinnoin, lisä-alennusta kun ostat enemmän! Toimitus kaikkialle maailmaan. Lue lisää

Hoito Öljyt

Yrttien voimaa! Korkealaatuiset luomuhoito- ja hierontaöljyt.

Frantsilan hoitoöljyt ovat hyvin imeytyviä, luonnollisen suloisilta tuoksuvia öljyjä koti- ja hoitolakäyttöön.

Kotimaiset luonnonmukaiset yrtit ja hellävarainen valmistustapa takaavat tehon ja puhtauden. Yrttiöljyjen valmistuksessa käytämme hellävaraisia menetelmiä, jotka tallentavat yrttien rohtovaikutuksen ja bioenergiat. Ulottuville tulevat Suomen kesän niitty- ja metsäkasvien puhtaat tuoksut, vaikuteaineet, vihreät värit ja elämänvoimat. Ihonhoitoöljyissä käytämme myös kukkaterapeuttisia uutteita tasapainottamaan kehon ja mielen harmoniaa.

Kylmäpuristetut öljyt, luonnonmukaisesti viljellyt öljykasvit :

"Öljypohja" yrttiöljyissämme on luonnonmukaisesti viljellyistä kasveista kylmäpuristettuja arvokkaita öljyä: auringonkukka-, oliivi-, manteli-, aprikoosin kivi-, avokado-, jojoba-, seesami- ja vehnänalkioöljyä sekä kevyestä viinirypäleöljystä sen mukaan, mistä kehon osasta tai vaikutustavoitteesta on kysymys.

Runsas klorofylli-, vitamiini- ja hivenainepitoisuus :

Öljypohjana käytetyt öljyt ovat runsaasti hivenaineita, vitamiineja, viherhiukkasia ja karotenoideja ja entsyymejä sisältäviä sekä jo sellaisenaan ihoa hoitavia öljyjä. Yrtitiuutokset lisäävät ravitsevia ja hoitavia ominaisuuksia vielä huomattavasti. Hellävaraisen öljyuuttamismenetelmämme ansiosta kasveista imeytyvät juuri öljyliukoiset aineosat, jotka läpäisevät yleensä ihon helpoiten.

Ihon luonnollinen tasapaino säilyy luonnonaineilla :

Kylmäpuristetut kasviöljyt eivät tuki ihohuokosia eivätkä ihon luonnollista entsyymi- ja eritystoimintaa. Ne eivät vie pois iholta ihon luonnollisia vitamiineja kuten mineraaliöljyjen tiedetään tekevän. Kasviöljyt elvyttävät myös ihon esteetöntä kapillaari-verisuonten toimintaa, kun taas mineraaliöljyjen (Paraffin = Parafiini, Petroleum = vaseliini) sanotaan tukkivan hiusverisuonia.

Ei mineraaliöljyjä tai keinotekoisia raaka-aineita :

Mineraaliöljyt ovat polttoöljyjen valmistuksen sivutuotteita, uusiutumattomia luonnonvaroja (vaseliini, parafiiniöljy). Hierontaöljyissä emme käytä keinotekoisia ja haitallisia säilöntäaineita, emulgaattoreita tai hajusteaineita! Yrteistä uuttuneet tehoaineet toimivat osaksi säilöntäaineina samoin kuin vehnänalkioöljy ja E-vitamiini.

Myös herkkäihoiselle!

Ihonhoitoöljymme eivät yleensä aiheuta yliherkkyysreaktioita herkällekään iholle, paitsi jos on jollekin sen sisältämälle yrtti- tai öljykasville allerginen. Erittäin allergisen ihon hoidossa kannattaa öljyä ensin kokeilla pienelle ihoalueelle, kuten ranteiden sisäpuolille, odottaa mahdollista reaktiota pari minuuttia ja sen jälkeen levittää vasta koko iholle.

 

Hoito öljyt täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikkastandardit. Ei eläinkokeita, eläinperäisiä tai geenimuunneltuja aineita, mineraaliöljyjä, silikaatteja, keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita eikä parabeeneja. Tähdellä * mainitut ainesosat ovat Luomua.