Koko tuotevalikoima edullisin hinnoin, lisä-alennusta kun ostat enemmän! Toimitus kaikkialle maailmaan. Lue lisää

Luonnon Kosmetiikka

Korkealaatuistet ihonhoitotuotteet Suomen puhtaasta Luonnosta.

Korkealaatuista Suomalaista luonnonkosmetiikkaa hoitamaan, puhdistamaan ja hellimään ihoa.

Frantsilan luonnonkosmetiikka yhdistää fytoterapeuttisen osaamisen kosmetiikkaan. Suomen luonnossa kasvatetut luomuyrtit lisäävät ihon kykyä uudistua ja suojautua ympäristön rasitukselta ja korkealaatuiset luomukasviöljyt hoitavat ihoa. Aroma- ja kukkaterapian avulla tuotteet vahvistavat ja rauhoittavat mieltä ja avaavat sydäntä omalle kauneudelle.

 

MIDSUMMER ROSE   Frantsilan Luonnonkosmetiikkasarja

Frantsilassa ymmäretään, että iho ja sen hyvinvointi on osa kehon ja mielen kokonaisuutta. Ihminen voidaan ajatella kokonaisena ekosysteeminä joka toimii luonnollisesti tasapainoa ja terveyttä kohden. Tämän päivän kiireinen elämän tyyli ja suuri kemikaali ja saaste määrä aiheuttaa kuitenkin ongelmia ja epätasapainoa. Varsinkin iho altistuu kovalle rasitukselle sisäisesti ja ulkoisesti.

Tämän ymmärtäen Frantsila on kehittänyt huippulaadukkaan Midsummer Rose luonnonkosmetiikkasarjan. Säännöllinen ihon puhdistaminen saasteista ja sen ravitseminen luonnollisilla luomuöljyillä ja -yrteillä auttaa ihoasi ja koko kehoasi palauttamaan ja ylläpitämään luonnollista terveyttäsi ja sädehtivää kauneuttasi. Huomioimalla itsesi huomioit myös ympäröivän luonnon.

 

Frantsila yhdistää fytoterapeuttisen osaamisen kosmetiikkaan :

  • Luomuyrttiuutokset lisäävät ihon kykyä uudistua ja suojautua ympäristön rasitukselta.
  • Korkealaatuiset Luomukasviöljyt hoitavat ja ravitsevat ihoa.
  • Aidot Eteeriset Öljyt toimivat vahvistavaina ja tasapainoittavina tehoaineina.
  • Suomalaiset Kukkaterapeuttiset Uutokset täydentävät mainiosti synergiaa aktivomalla ihmisen hienovaraisempaa osaa, mielialaa ja tunteita, lisäten hyväntuulisuutta.

 

 

Midsummer  Rose sarjan tuotteet täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikkastandardit. Ei eläinkokeita, eläin-peräisiä tai geenimuunneltuja aineita, mineraaliöljyjä, silikaatteja, keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita eikä parabeeneja. Tähdellä * mainitut ainesosat ovat Luomua.