Koko tuotevalikoima edullisin hinnoin, lisä-alennusta kun ostat enemmän! Toimitus kaikkialle maailmaan. Lue lisää

Frantsila sku = e-12
Tuote no : e-12
Pakkaus : 50 ml
Tuotemerkki : Frantsila
Valmistaja: Frantsila
EAN:6416384040121
Hinta : 14,28€
Teemat :
Lisää ostoskoriin
Frantsila sku = e-12

Käyttötarkoitus

 
Tehotipat vilustumisen hoitoon.
Kylmänroppi Yrttiuute on viiden yrtin ja propoliksen yhdistelmä jota käytetään sisäisesti flunssan ja vilustumisen hoitoon, erityisesti ensioireisiin vilustumisen yhteydessä. Nenä- ja poskiontelotulehduksiin, kurkun käheyteen ja muihin tulehduksiin, koska osa yrteistä on antibioottisia, antiviraalisia ja vastustuskykyä kohottavia.
Ulkoisesti huulirupiin, herpekseen, kurlaukseen kurkkukivussa, suutulehduksiin.
Ampiaisten, mehiläisten, mäkäräisten ja hyttysten pistoksiin.
 

Käyttöohje

 
Aikuisille 20 tippaa 3 kertaa päivässä veden kera. Heti kylmettymisen yhteydessä ennaltaehkäisemään. Vilustumisoireissa useammin.
Pikkulapsille ikävuosien mukaan alkaen 3:sta tipasta. Esim. 3-vuotiaalle 3 tippaa. Alle 1-vuotiaille tipat kuumaan veteen, jotta alkoholi haihtuisi pois.
Ulkoisesti suoraan herpekseen tai hyönteisen puremaan. Kurkun kurlaukseen mielellään hieman laimennettuna.
 
Tuote on ravintolisä, jonka suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote säilytettävä pientenlasten ulottumattomissa.
 

 

Mainitut suositukset/vinkit annetaan vain tiedoksi. Ne ei korvaa lääkärin tekemää taudin määritystä, eivätkä muodosta määräystä hoidon suorittamiseksi.

 

 


Informations du produit en français

Product information in English

Frantsila category
Alcohol (alkoholi)*, Achillea millefolium (siankärsämön kukka, uutos)*, Echinacea purpurea (kaunopunahatun juuri, uutos)*, Zingiber officinale (inkiväärin juuri, uutos)*, Propolis (mehiläisen kittivaha), Thymus vulgaris (timjami)*, Armoracia rusticana (piparjuuren juuri, uutos)*.
Luomu*