Koko tuotevalikoima edullisin hinnoin, lisä-alennusta kun ostat enemmän! Toimitus kaikkialle maailmaan. Lue lisää

Frantsila sku = e-24
Tuote no : e-24
Pakkaus : 50 ml
Tuotemerkki : Frantsila
Valmistaja: Frantsila
EAN:6416384040244
Hinta : 12,95€
Teemat :
Lisää ostoskoriin
Frantsila sku = e-24

Käyttötarkoitus

 
Leijonamieli Sydänystävä Yrttiuute paineisiin ja sydämen iloon.
 
Leijonamieli Yrttiuute tukemaan korkean verenpaineen laskua ja verisuonten kalkkeutumien ja huonon kolesterolin alentamista. Auttaa sydäntä vahvistamalla munuaisia ja rauhoittamalla mieltä sekä kohottamalla mielialaa.
 
Uutteen sisältämiä yrttejä on tunnetusti käytetty tuomaan kokonaisvaltaista tasapainoa.
  • Sitruunamelissa, lehmus ja kamomilla rauhoittavat mieltä.
  • Orapihlaja auttaa sydäntä lisäämällä sen supistusvoimaa ja verenvirtausta sydämen ja sepelvaltimoiden läpi sekä laajentamalla verisuonia ja hidastamalla pulssia. Orapihlaja lisää sydämen hapenpuutteen sietokykyä ja alentaa korkeaa verenpainetta.
  • Voikukka ja peltokorte tukevat munuaisia ja nestetasapainoa.
 

Käyttöohje

 
Aikuisille 15-20 tippaa 2-5 kertaa päivässä veden kera.
 
Tuote on ravintolisä, jonka suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote säilytettävä pientenlasten ulottumattomissa.
 

Sivuvaikutukset

 
Uutteen runsasta ja jatkuvaa käyttöä ei suositella yhdessä digitalis- ja beetasalpaajavalmisteiden kanssa, koska niiden vaikutus saattaa voimistua. On parasta neuvotella lääkärin kanssa.
 

Mainitut suositukset/vinkit annetaan vain tiedoksi. Ne ei korvaa lääkärin tekemää taudin määritystä, eivätkä muodosta määräystä hoidon suorittamiseksi.

 

 


Informations du produit en français

Product information in English

Frantsila category
Alcohol (alkoholi)*, Melissa officinalis (sitruunamelissan lehti, uutos)*, c, Tilia cordata (lehmuksen kukka, uutos)*, Taraxacum officinalis (voikukanka)*, Sorbus aucuparia (pihlajan marja )*, Matricaria recutita (kamomillan kukka)*, Equisetum arvense (peltokorte, uutos)*


Luomua*