Koko tuotevalikoima edullisin hinnoin, lisä-alennusta kun ostat enemmän! Toimitus kaikkialle maailmaan. Lue lisää

Frantsila sku = s-02-2
Tuote no : s-02-2
Pakkaus : 55 g
Tuotemerkki : Frantsila
Valmistaja: Frantsila
Hinta : 23,44€
Teemat :
Lisää ostoskoriin
Frantsila sku = s-02-2
Käyttötarkoitus:
Aromaterapeuttinen verenkiertoa elvyttävä ja lihasjännityksiä laukaiseva linimenttisalva.
 
Monipuolista Lohikäärmesalvaa voidaan käyttää lihasjännityksien ja kolotusten laukaisemiseen, flunssan oireiden lieventämiseen ja päänsäryn helpottamiseen.
 
Valmistuksessa on käytetty hyväksi suomalaisen kansanlääkinnän yrttiperinteitä, kiinalaista yrttitietoutta ja kukkaterapian hoitokokemuksia. Eteerisistä öljyistä Rosmariini-, mänty-, kataja-, lamosalali- neilikka-, laventeli-, piparminttu- ja eukalyptus osa on voimakkaasti lämmittäviä, verenkiertoa edistäviä, lihasten jännityksiä ja tukoksia laukaisevia. Toiset taas rentouttavat, viilentävät ja lievittävät tulehduksia.
 
Siankärsämö, mäkikuisma, niittyhumala ja ratamo elvyttävät aineenvaihduntaa, poistavat kuona-aineita ja maitohappoja sekä hoitavat ihoa.
 
Kehäkukka, takiaisen juuri, ratamo, ukontulikukka ja puna-apila hoitavat ihoa ja elvyttävät lymfan toimintaa.
 
Kylmäpuristetut luomulaatuiset Auringonkukansiemen- ja oliiviöljyt ovat korkealaatuisia ihoa hoitavia raaka-aineita. Ne sisältävät runsaasti hivenaineita ja vitamiineja sekä tärkeitä rasvahappoja. Mehiläisvaha on tunnettu jo tuhansia vuosia arvokkaana ihoa hoitavana aineena.
Käyttöohje :
Lohikäärmesalvaa sivellään ja hierotaan ihoon useita kertoja päivässä tarpeen mukaan.
  • Lievittämään hartioiden ja niskan jännittyneisyyttä sekä nivel- ja selkäkipuja.
  • Päänsärkyyn, jolloin salvaa hierotaan niskaan, hartioihin ja ohimoille.
  • Akupistehierontaan ja yleisesti kipualueitten hierontaan.
  • Elvyttämään verenkiertoa ja lämmittämään esim. kylmiä jalkoja ja niveliä.
  • Lämmittämään ja lievittämään flunssaista ja tukkoista oloa, jolloin salvaa hierotaan rinta-alueelle, ylä- ja alaselkään, niskaan, korvalehtiin sekä jalkapohjiin.
 
Säilytys :
Säilyy parhaiten viileässä.
 
 
 

 


Informations du produit en français

Product information in English

Frantsila category
Raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikkastandardit. Ei eläinkokeita, eläinperäisiä tai geenimuunneltuja aineita, mineraaliöljyjä, silikaatteja, keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita eikä parabeeneja.
Ainesosat : Helianthus annuus (auringonkukan siemenöljy)*, Achillea millefolium (siankärsämön kukka, öljyuutos)*, Hypericum perforatum (mäkikuisman kukka, öljyuutos)*, Prunella vulgaris (niittyhumala, öljyuutos)*, Plantago spp. (piha- ja heinäratamon lehti, öljyuutos)*, Calendula officinalis (kehäkukan kukka, öljyuutos)*, Arctium lappa (takiaisen juuri, öljyuutos)*, Verbascum thapsus (ukontulikukan kukka, öljyuutos)*, Trifolium pratense (puna-apilan kukka, öljyuutos)* Rosmarinus officinalis (rosmariini, eteerinen öljy), Pinus sylvestris (mänty, eteerinen öljy), Juniperus communis (kataja, eteerinen öljy), Gaultheria procumbers (lamosalali, eteerinen öljy), Syzygium aromaticum (neilikka, eteerinen öljy), Lavandula angustifolia (laventeli, eteerinen öljy), Mentha piperita (piparminttu, eteerinen öljy), Eucalyptus radiata (eukalyptus, eteerinen öljy), Olea europaea (oliiviöljy)*, Cera flava (mehiläisvaha), Bach:in Rescue remedy aputipat: Prunus cerasifera (kirsikkaluumu, kukkaterapeuttinen uutos)*, Clematis vitalba (saksankärhö, kukkaterapeuttinen uutos), Impatiens ssp. (häpykannus, kukkaterapeuttinen uutos)*, Helianthemum nummularium (päivännouto, kukkaterapeuttinen uutos)*, Ornithogalum umbellatum (sarjatähdikki, kukkaterapeuttinen uutos)*, Prunella vulgaris (niittyhumala, kukkaterapeuttinen uutos)*, Carpinus betulus (valkopyökki, kukkaterapeuttinen uutos)*. - Luomua*