Koko tuotevalikoima edullisin hinnoin, lisä-alennusta kun ostat enemmän! Toimitus kaikkialle maailmaan. Lue lisää

Frantsila sku = s-04-7
Tuote no : s-04-7
Pakkaus : 100ml
Tuotemerkki : Frantsila
Valmistaja: Frantsila
EAN:6416384070241
Hinta : 19,91€
Teemat :
Lisää ostoskoriin
Frantsila sku = s-04-7
Käyttötarkoitus
Elvyttämään ja hoitamaan jalkoja. Luontoäidin Virkistävä Jalkavoide auttaa jalkojasi jaksamaan paremmin luonnon tehokkain ja turvallisin keinoin. Siinä käytetyt raaka-aineet hoitavat ja ennaltaehkäisevät suonikohjuongelmia, poistavat turvotusta, virkistävät väsyneitä jalkoja ja elvyttävät laskimoverenkiertoa, tehden jaloista samalla raikkaat ja pehmeät.
  • Kylmäpuristetut ja luonnonmukaisesti viljellyt auringonkukka-, manteli ja jojobaöljyt ovat korkealaatuisia ihoa hoitavia raaka-aineita. Öljyt sisältävät runsaasti hivenaineita sekä vitamiineja ja ravitsevat siten ihoa.
  • Öljyihin on uutettu myös fytoterapeuttisia suomen kansanperinteen arvostettuja kasveja (nokkonen, siankärsämö, voikukka, ratamo, iisoppi, kehäkukka, kuisma), jotka antavat jalkavoiteelle verenkiertoa, lymfan kulkua ja ihoa hoitavat vaikutuksensa.
  • Luomuviljelty hevoskastanja on kansainvälisesti tunnetuin laskimoverenkierron edesauttaja ja suonikohjujen hoitaja.
  • Aidot aromaterapeuttiset eteeriset öljyt sypressi, pelargoni, frankinsensi ja ruusu elvyttävät laskimoverenkiertoa ja antavan jaloille virkistyneen ja raikkaan olon.
  • Suomalaiseen kukkaterapiaan perustuvat luonnonmukaiset kukkauutteet siankärsämö, nokkonen, voikukka ja koivu virkistävät ja poistavat turvotusta.
  • E-vitamiini elvyttää ihoa ja sen alaista kudosta.
 
Käyttöohje
Levitä voidetta aamuin illoin jalkoihin ja mahdollisille suonikohjualueille.
 
Vinkki
Kun haluat elvyttää ja pehmentää jalkojen tuntuvasti tee jalkanaamio seuraavasti: Levitä voidetta runsaasti jaloille ja laita luonnonkuituiset sukat yöksi jalkoihin.

 


Informations du produit en français

Product information in English

Frantsila category
Aqua (vesi), Helianthus annuus (auringonkukan siemenöljy)*, Aesculus hippocastanum (hevoskastanja, öljyuutos)*, Cetearyl Alcohol (setearyylialkoholi), Urtica dioica (nokkosen lehti, öljyuutos)*, Achillea millefolium (siankärsämön kukka, uutos)*, Taraxacum officinalis (voikukka, öljyuutos)*, Plantago ssp. (piha- ja heinäratamon lehti, uutos)*, Hyssopus officinalis (Iisoppi, öljyuutos), Calendula officinalis (kehäkukan kukka, öljyuutos)*, Hypericum perforatum (mäkikuisman kukka, uutos)*, Prunus amydgalus dulcis (manteliöljy)*, Simmondsia chinensis (jojobaöljy)*, Cetearyl Glucoside (setearyyliglukosidi), Cupressus sempervirens (sypressi, eteerinen öljy), Pelargonium x asperum (pelargonia, eteerinen öljy), Boswellia carteri (frankinsenssi, eteerinen öljy), Rosa damascena (Damaskuksen ruusu, eteerinen öljy), Tocopheryl Acetate (E-vitamiiniasetaatti), Propylene Glycol (propyleeniglykoli), Phenoxyethanol (fenoksietanoli), Sodium Citrate (natriumsitraatti), Xanthan Gum (ksantaanikumi)*, Tocopherol (tokoferoli eli luonnon E-vitamiini), Betula pendula (koivu, kukkaterapeuttinen uutos)*.
Luomua*
Raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikka- ka luomustandardit. Ei eläinkokeita, eläinperäisiä tai geenimuunneltuja aineita, mineraaliöljyjä, silikaatteja, keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita eikä mitään säilöntäaineita.