Koko tuotevalikoima edullisin hinnoin, lisä-alennusta kun ostat enemmän! Toimitus kaikkialle maailmaan. Lue lisää

Frantsila sku = r-11
Tuote no : r-11
Pakkaus : 200 ml
Tuotemerkki : Frantsila
Valmistaja: Frantsila
EAN:6416384040831
Hinta : 30,16€
Teemat :
Lisää ostoskoriin
Käyttötarkoitus

 

Omega 3,6,7,9 + GLA + E-VIT. Optimi-Omega Kasviöljy, vireyttä kehoon ja mieleen sekä tasapainoa omega-kasviöljyillä, GLA:lla ja luomuyrteillä.

 

Kasviperäisen hyvänmakuisen omegaöljyseoksen kylmäpuristetut neitsytkasviöljyt sisältävät kaikki elimistön tarvitsemat omegaöljyt; rasvahapot (Omega-3, 6, 7. 9) sekä GLA:ta eli gammalinoleenihappoa ja luonnon E-vitamiinia. Omega 3:a on optimisuhteessa omega-6:een nähden (1:1).

Kehon yleishyvinvointia kohottavat lisäksi antioksidanttiset, runsaasti klorofylliä ja karotenoideja sisältävät luomuyrttiuutokset.

Öljyt ja yrtit huolehtivat hyvästä ja vireästä mielialasta sekä aivojen, sydämen, verisuonten, lihasten, nivelten, ihon, limakalvojen ja hormonien hyvästä toimintakunnosta.

Optimi-Omega Kasviöljy tuote on myös tärkeä omega-3:n lähde henkilöille, jotka haluavat kasviöljyvaihtoehdon kalaöljyn sijaan. Frantsilan Yrttinen Optimi-Omega öljyseos täydentää myös kalaöljyä monipuolisella rasvahappokoostumuksellaan ja antaa hyvän terveyslisän kaikille ihmisille ravintotottumuksista riippumatta.

Frantsilan Omegaöljyn rasvahapot ovat luonnollisessa muodossa, joten ne täydentävät hyvin nykypäivän ruokavaliota, jossa useasti rasvat ovat teollisesti käsiteltyjä eli kuumennettuja ja kemiallisesti muunneltuja.

Öljy varmistaa rasvaliukoisten vitamiinien imeytymisen, ylläpitää hyvää kolesterolia sekä tasapainottaa ravinnosta saatavien rasvahappojen ja tyydytettyjen rasvojen suhdetta elimistössä.
 

 

Valmistusaineet

 

Kylmäpuristetut neitsytkasviöljyt:

Hamppu (Omega 3,6,9) Cannabis sativaHamppuöljy on suomalaista laatua, eikä sen viljelyssä ole käytetty kemiallisia torjunta-aineita (rikkakasvihävitteitä tai tuholaismyrkkyä). Hamppu on suosituin kasvipohjainen omega-3 öljy, sillä se on myös maultaan pehmeän pähkinämäinen. Hamppuöljyllä on tutkimusten mukaan saatu apua myös atooppiseen ihottumaan. Hamppu ja pellavaöljy pystyvät osaksi korvaamaan kalaöljyn.

* Pellava (omega 3,6,9) Linum usitatissimumHamppuöljyn ohella kotimainen luomupellavaöljy on kasvikunnan parhaita omega-3:n lähteitä.

* Oliivi (Omega 3,6,9) Olea europaeaSisältää runsaasti hivenaineita ja sellaisia vaikuteaineita, jotka auttavat mm. rasittunutta maksaa. Luomuoliiviöljyyn on uutettu antioksidanttisia ja puhdistavia suomalaisia luomuyrttejä.

* Tyrni (Omega 3,6,7,9) Hippophae rhamnoidesTyrnin siemen ja marjaöljyt sisältävät hyvien rasvahappojen lisäksi runsaasti myös karotenoideja eli A-vitamiinin esiasteita. Tyrniöljyä pidetään tärkeänä mm. ikääntyvän ihon ja limakalvojen hoidossa.

* Helokki (Omega 3,6,9, GLA) Oenothera biennisHelokkiöljy on erittäin arvostettu runsaasta gammalinoleeni-happopitoisuudestaan (GLA). Sitä ylistetään mm. sydän- ja verisuonisairauksien ennaltaehkäisyssä sekä allergioiden ja ihon hoidossa.

* Vehnänalkio Triticum spp.Sisältää runsaasti E-vitamiinia, joka tunnetaan tärkeänä antioksidanttina sekä ennenaikaista vanhenemista estävänä öljynä. LuomuyrtitRatamo (lehdet) Plantago spp.Verenseerumia puhdistava, kehon pH:ta kohottava, huonoa kolesterolia alentava, limaa poistava, verensokeria tasapainottava. Sinimailanen (lehdet) Medicago sativaSisältää runsaasti hyvin imeytyvässä muodossa olevia vitamiineja ja mineraaleja. Puhdistava, virtsaneritystä lisäävä ja suoliston toimintaa parantava, kehon pH:ta kohottava runsas klorofylli- ja karotenoidilähde (A-vitamiini).

 

 

Portulakka (lehdet) Portulaca oleraceaHyvä kasviperäinen A-vitamiinin lähde. Se sisältää maapallon lehtikasveista eniten omega-3 rasvahappoa.

Rohtokoisio eli ashwagandha (juuri) Withania ashwagandhaAyurvedisen lääketieteen tunnetuin ja arvostetuin rohtokasvi pitkän iän tuojana sekä kehon ja mielen vahvistajana. Se auttaa muistia ja selkeyttää mieltä lisäämällä aivojen serotoniinin määrää ja vähentämällä asetyylikoliinin ja katekoliamiinin hävikkiä. Intian ginsengiksi kutsuttu Withania ashwagandha tyynnyttää stressaantuneen mielen ja auttaa hermostollisessa uupumuksessa. Sitä arvostetaan myös seksuaalisen vireyden tuojana ja huonon kolesterolin alentajana.

Rosmariini (lehdet) Rosmarinus officinalisMuistia virkistävä ja verenkiertoa parantava, stressiä lievittävä.

Takiainen (juuri) Arctium lappaVerta puhdistava, kuona-aineita poistava, vastustuskykyä kohottava.

Voikukka (juuri, lehdet) Taraxacum officinalisVoikukan lehti sisältää erittäin suuren määrän A-vitamiinin esiasteita. Verta puhdistava, maksaa tukeva ja puhdistava. Kehon pH:ta kohottava, verisuonia hoitava, huonoa kolesterolia alentava. Voikukan juuri hoitaa maksaa. Nokkonen (lehdet, siemenet) Urtica dioicaRunsas klorofylli-, suojaravinne- ja antioksidanttilähde. Sisältää runsaasti mm. piitä, kalsiumia, rautaa sekä C- ja A-vitamiinia (karoteenit). Vahvistava, vertapuhdistava, verenpainetta tasaava, hemoglobiinia kohottava, aivojen koliiniaineita aktivoiva ja muistia virkistävä sekä virtsahappoja poistava.

Fenkoli (siemenet) Foeniculum vulgareEdistää hyvää ruoansulatusta ja estää ilmavaivoja.

 

Käyttöohje

 

2-3 tl (10-15ml) päivässä esim. salaattiin, mysliin tai puuroon sekoitettuna tai sellaisenaan. Suositeltavaa on, ettei ruokaa kuumenneta enää öljyn lisäyksen jälkeen.

 

Tuote on ravintolisä, jonka suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote säilytettävä pientenlasten ulottumattomissa.

 

Säilytys

 

Jääkaapissa, korkki suljettuna. Suositeltava käyttää kolmen kuukauden sisällä avaamisesta.  

 

 

Mainitut suositukset/vinkit annetaan vain tiedoksi. Ne ei korvaa lääkärin tekemää taudin määritystä, eivätkä muodosta määräystä hoidon suorittamiseksi.

 

 


Informations du produit en français

Product information in English

Frantsila category
*Alfalinoleenihappoa (omega-3) 35,56%, Stearidonihappoa (omega-3) 1,00%, *Linolihappoa (omega-6) 36,06%, Linoleenihappoa (omega-6) 0,09%, Gammalinoleenihappoa (GLA, omega-6) 2,10%, Palmitoleenihappoa (omega-7) 0,26%, Vakseenihappoa (omega-7) 0,08%, Oleiinihappoa (omega-9) 16,35%, E-vitamiinia 6,60mg, Karotenoideja 1,16mg, Lesitiiniä 20,00mg * ihmisen terveydelle välttämättömiä rasvahappoja yhteensä 71,62% Ravintosisältö 100g öljyä sisältää keskimäärinEnergiaa 3800 KJ / 907kcal, Proteiinia 0g, Hiilihydraattia 0g, Rasvaa; 100g, josta tyydyttyneet 8,82g, josta monotyydyttämättömät 16,35g, josta polytyydyttämättömät 74,83g, josta linolihappoa (omega6) 36,06g, josta alfalinoleenihappoa (omega3) 35,56g, Kolesterolia 0 mg.

Auringonhattu Uute

100ml e-56 18,41€

Kotimainen 100% Luomu Echinacea Uute vastustuskyvyn lisäämiseen, flunssan ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Luomu Auringonhattu Uute vilustumisoireisiin ja tilapäiseen yskään.

Detox Puhdistustipat

100 ml e-53 18,41€

Puhdistuskuurien ja paastojen tueksi sekä hoitojen ja hierontojen jälkeen tehostamaan kehon itsekorjaantumista.

Kamomilla Yrttiuute

50 ml e-49 12,34€

Rauhoittamaan kehoa, mieltä ja erityisesti ruoansulatuselimistöä.

Karvakorva Yrttiuute

50 ml e-22 12,34€

Tukkoisille hengitystiehyeille, korvatulehdusten tukihoitoon.

Kylmänroppi Yrttiuute

50 ml e-12 13,59€

Tehotipat vilustumisen hoitoon.

Leijonamieli Sydänystävä Yrttiuute

50 ml e-24 12,34€

Paineisiin ja sydämen iloon.

Liriloru Yrttiuute

50 ml e-08 12,64€

Edistämään nesteenpoistoa ja nesteen virtailua.

Nokkosen Siemenuute

50 ml e-35 14,70€

Puhtitipat, erityisesti seksuaalisen energian kohotukseksi.

Nokkostipat Yrttiuute

50 ml e-23 12,34€

Rautainen troppi antamaan puhtia.

Optimi
Omega Kasviöljy

200 ml r-11 30,16€

Omega 3,6,7,9 + GLA + E-VIT. Vireyttä kehoon ja mieleen sekä tasapainoa omega-kasviöljyillä, GLA:lla ja luomuyrteillä.

Pohjan Akka Yrttiuute

50 ml e-05 12,34€

Auttamaan naisen vaihdevuosi-vaivoissa.

" />

Ruotsintipat Yrttiuute

100 ml e-31 18,41€

150 vuotias ruuansulatus karvasyrttiuute, "vaivojen tuhattaituri".

Siankärsämö Yrttiuute

50 ml e-42 11,80€

Tuhattaituri, joka elvyttää ja puhdistaa sekä kohottaa vastustuskykyä.

Tyyneydentipat Yrttiuute

50 ml e-28 12,34€

Rauhallisuutta levottomuuteen ja jännittyneisyyteen.

Unilintu Yrttiuute

50 ml e-27 12,64€

Rauhoittamaan mieltä ja helpottamaan unen tuloa.