Koko tuotevalikoima edullisin hinnoin, lisä-alennusta kun ostat enemmän! Toimitus kaikkialle maailmaan. Lue lisää

Frantsila sku = h-21
Tuote no : h-21
Pakkaus : 100 ml
Tuotemerkki : Frantsila
Valmistaja: Frantsila
EAN:6416384080189
Hinta : 9,77€
Teemat :
Lisää ostoskoriin
Frantsila sku = h-21

 
Yrttinen luomuhoito- ja hierontaöljy tasapainottamaan ja hoitamaan erityisesti Pitta-tyyppiä ja aina kun tarvitaan rentoutusta
Käyttötarkoitus
Rentouttava, puhdistava, viilentävä vatsaa ja maksaa hoitava hierontaöljy. Myös päivittäiseen ihonhoitoon.
Käyttöohje
Hierotaan hoidettavalle alueelle tarpeen mukaan. Käytä ayurveda hoitojen lisäksi myös muussa tavallisessa hieronnassa ja ihon päivittäisessä hoidossa. Erityisesti silloin kun tarvitset apua yleiseen rentoutukseen, turhautuneisuuteen ja vatsan jännityksiin.
Vinkki
Lisää öljyyn Pitta aromaterapeuttista tuoksusekoitusta 1-2 tippaa 1 rkl:sta kohti kun haluat erityistä tukea ja rentoutusta hoitoon.

Säilytys
Säilyy parhaiten viileässä.

Pakkauskoko
100 ml

Informations du produit en français

Product information in English

Frantsila category
Vitis vinifera (viinirypäleen siemenöljy), Cocos nucifera (kookosöljy)*, Helianthus annuus (auringonkukan siemenöljy)*, Plantago ssp. (piha- ja heinäratamon lehti, öljyuutos)*, Matricaria recutita (kamomillan kukka, öljyuutos)*, Mentha dalmatica x spicata (karjalanmintun lehti, öljuutos)*, Pinus sylvestris (männyn havu, öljyuutos)*, Vaccinium myrtillus (mustikka. kukkaterapeuttinen uutos)*, Pinus sylvestris (mänty, kukkaterapeuttinen uutos)*, Trifolium medium (metsäapila, kukkaterapeuttinen uutos)*.

Luomua*