Koko tuotevalikoima edullisin hinnoin, lisä-alennusta kun ostat enemmän! Toimitus kaikkialle maailmaan. Lue lisää

Frantsila sku = kf-201
Tuote no : kf-201
Pakkaus : 200 ml
Tuotemerkki : Frantsila
Valmistaja: Frantsila
EAN:6416384140029
Hinta : 8,18€
Teemat :
Lisää ostoskoriin
Frantsila sku = kf-201
Käyttötarkoitus
Vahvistavaa hoitoa koko perheen hiuksille.
 
Hiuksia hellivä hoitoaine sopii kaikille hiustyypeille. Poistaa sähköisyyttä, tekee hiuksista helposti kammattavat sekä ilmavat.
 
Frantsila Yrtti Hiusten Hoitoaineen sisältämät kotimaiset luonnonmukaisesti viljellyt yrtit :
  • Nokkonen on hiuksia vahvistava, hilsettä ja hiustenlähtöä ehkäisevä, tummien ja luonnostaan punaisten hiusten väriä vahvistava.
  • Kehäkukka on puhdistava, elvyttävä, rauhoittava, ihokudosta parantava, hiuksia kirkastava ja hilsettä poistava.
  • Ratamo on ihoa epitelisoiva, hoitava, puhdistava, pehmentävä, bakteereita tuhoava ja tulehduksia hoitava.
 
Aromaterapeuttinen eteerinen öljy : Rosmariini on hiuspohjan sairauksia hoitava, tuuhetuttava ja hiusten kasvua lisäävä ja tummien hiusten väriä kirkastava.
 
Käyttöohje
Hoitoaine lisätään hiuksiin ja annetaan vaikuttaa muutaman minuutin ajan ja huuhdotaan pois. Lämpö tehostaa hoitoa esim. saunoessa.

 


Informations du produit en français

Product information in English

Frantsila category
Hoitoaine on iho-ja ympäristöystävällinen luonnon tuote. Ei eläinkokeita, eläinperäisiä tai geenimuunneltuja aineita, mineraaliöljyjä, silikaatteja, keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita eikä säilöntäaineita.
 
Ainesosat : Aqua (vesi), Cetearyl Alcohol (setearyylialkoholi), Simmondsia chinensis (jojoba, siemenöljy)*,Benzyl Alcohol (bentsyylialkoholi), Glyceryl Linoleate (glyseriinilinoleaatti), Glyceryl Linolenate (glyseriinilinolenaatti), Cetrimonium Chloride (setrimoniumkloridi), Sodium Dehydroacetate (natriumdehydroasetaatti), Urtica dioica (nokkosen lehti, uutos)*, Calendula officinalis (kehäkukan kukka, uutos)*, Plantago ssp. (ratamon lehti, uutos), Rosmarinus officinalis (rosmariini, eteerinen öljy), Lactic Acid (maitohappo). - Luomua*